søndag 25. august 2013

Pannacotta med bjørnebær


Du trenger :

7,5 dl Fløte
2 dl Sukker
2 Vaniljestenger
4,5 Gelatinplater
Bjørnebær
3 ss Sukker
En skvett Cointreau

Slik gjør du :

Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Kok opp fløte og sukker med vaniljestengene (snitt de på midten og skrap ut frøene og ha frø og stenger oppi). Ta fløteblandingen av platen og ta ut vaniljestengene etter fem minutter. Press vannet ut av gelatinplatene og rør inn i fløten. Helles i skåler og avkjøles i minst tre timer.

Kok opp bjørnebærene med 3 ss sukker og en desiliter med vann. Maks 1 minutt. Ta så bærene av varmen og smak til med Cointreau. Hell på noen spiseskjeer av bærblandingen oppå den stivnede pannacottaen før servering.

Vintips :

2009 Weingut Keller Pius Beerenauslese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar